KEZDŐLAP    Képek munkáimból    Dokumentumtár    titkos zóna
konyhák
beépített szekrények
ágyak, asztalok
Fürdőszoba
Előszobák, fogasok
Szakrális tárgyak
egyéb munkák
Login név:    Jelszó:       


A "lovasok fogasa". Egy lovasember kérte, csizmahúzó paddal. Ő adta a formát, amit annyira tetszett,hogy  otthon is elkészítettem, s azóta több ilyen stílusú fogasfal készült.


Pad helyett ülőláda van. Fölfelé nyílik - ha szükséges - nem gond, ha előtte cipők maradnak "szabadlábon". A színét a  már meglevő ajtókhoz kellett igazítani.


A "megszokott" formát laminált anyagból így lehetett elkészíteni. Hiányzanak a kerekítések, marások, de passzol a beépített szekrényhez.


A radiátor köré kellett épülnie az előszobafalnak. A magas radiátor miatt a tükröt ferdén kellett elhelyezni, hogy  egész alakot tudjonmutatni.  A tükör alatt ki íves polc van a kesztyűk, fésűk számára. A radiátor melege az alul nyitott , felül apácaráccsal záródó bútor mögül  áramlik.


Sajnos nem látszik jól ,hogy a fűtőtest két oldalán van a kabátok számára a hely, az akasztók talán kivehetők  kissé.  Felül porfogó  teszi bútorrá, zárja le a fogasfalat


Ez is egy megoldás a "fogas" kérdésre!


Az akasztós  részt szekrénysor veszi körül, faltól falig tart a beépített rész.


Előszoba bútor, a fogas és a tároló funkciók  közt megosztva. A fogas rész jobb oldalán minden családtag számára kesztyű és sapka tartó rekesz készült. A bal oldalon  a közlekedőfolyósó miatt kerekítve vannak a polcok. Alul cipőtárolás a pad alatt, oldalt labátoknak van hely . A kabátok alatti rész hatalmas fiók cipők számára.

[1]